Villa Doors

Voor al uw Zonwering en Garagedeuren

Aandrijvingen

Garagedeur aandrijvingen

Inbraak werend vergrendeld door mechanische optilbeveiliging

 

 


Bij weer en wind of midden in de nacht de auto uit om een garagedeur te openen behoort met Hörmann deuraandrijvingen tot het verleden. Met Hömann deuraandrijvingen komt u prettiger thuis want u opent uw inrithek en uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met de handzender, vanuit uw auto. Hörmann biedt innovatieve aandrijvingstechniek met de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic accu, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting.

Sneller en veiliger in de garage

De tot 50% hogere openingssnelheid van Hörmann sectionaaldeuren met de aandrijving SupraMatic,
bespaart tijd en vermindert het risico op ongevallen, vooral langs druk bereden straten. De SupraMatic biedt nog andere voordelen:
met uw handzender of met de optionele binnendrukknopschakelaar IT 3b kunt u de halogeenverlichting van de aandrijving afzonderlijk aan- en uitschakelen. U kunt uw garage ventileren zonder de deur volledig te openen met de afzonderlijk instelbare tweede openingshoogte. De SupraMatic heeft een elegant aspect, door de aandrijvingskap uit geborsteld aluminiu


Hekwerkaandrijvingen: Comfort met overtuigende veiligheidMet een afstand bestuurde aandrijving wordt uw inrithek pas echt comfortabel, zoals u het verwacht. Kies voor het automatiseren van uw inrithekken altijd voor de vertrouwde Hormann kwaliteit.

Villa Doors informeert u graag over alle mogelijkheden.

     

100% compatibel

Hörmann biedt u het perfect op elkaar afgestemde systeem, bestaande uit de garagedeur, de garagedeuraandrijving en de aandrijving voor het inrithek. U opent het inrithek en de garagedeur met een afstandsbediening en rijdt vanuit het drukke verkeer rechtstreeks tot in uw garage

   

Afstandsbediening Individueel bedieningscomfort

Bedien uw garagedeuropener met componenten van Hormann. Voor buitenbediening bijvoorbeeld: de contactsleutelschakelaar of de draadloze codeschakelaar. De vingerscan type FFL 12 is het aller modernste op het gebied van buitenbesturing. Voor binnen bediening zijn talloze mogelijkheden beschikbaar, zoals: een verlichte drukknopschakelaar, radiografische schakelaar en dergelijke. Een groot scala handzenders maken het bedieningscomfort uitermate gemakkelijk!