Villa Doors

Voor al uw Zonwering en Garagedeuren

Welkom op onze website

Hoewel de naam Villa Doors in eerste instantie misschien anders doet vermoeden bent u bij ons op het juiste adres voor alles op het gebied van deuren, garagedeuren, rolluiken en zonwering.

Villa Doors Nijkerk levert uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde topmerken als Hörmann, Sunmaster, Heroal, Somfy, SunCircle en vele anderen. Wij leveren u deze producten op maat gemaakt, tegen standaard prijzen.

Regelmatig hebben wij in samenwerking met onze leveranciers extra aantrekkelijke aanbiedingen voor u. Neemt u hiervoor eens een kijkje op onze facebookpagina.

Ook voor het onderhoud aan garagedeuren, rolluiken, zonwering en aandrijvingen bent u bij Villa Doors aan het juiste adres. Villa Doors houdt alle expertise graag in eigen hand en beschikt over zeer vakkundige medewerkers die de after sales voor hun rekening nemen. Hierdoor kunnen wij u een zeer snelle en vakkundige service bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Wilt u er zeker van zijn dat uw garagedeuren en rolluiken altijd in perfecte conditie verkeren dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. U bent dan verzekerd van een jaarlijks servicebezoek.


Neemt u eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies op maat.