Villa Doors

Voor al uw Zonwering en Garagedeuren

Garagedeuren

Afgestemde systemen

Hörmann biedt u het perfect op elkaar afgestemde systeem, bestaande uit de garagedeur, de garagedeuraandrijving en de aandrijving voor het inrithek. U hebt geen extra ontvanger nodig en u bespaart de afstemming van aandrijvingssystemen van verschillende fabrikanten.Berry-kanteldeuren

De betrouwbare Berry-kanteldeur draait naar buiten. De meer dan 20 deurmotieven in staal en hout geven u een ruime keuze.


Garageroldeur RollMatic

RollMatic-roldeuren openen verticaal en hebben zeer weinig plaats nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden zij maximale plaats in en voor de garage.


Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen loodrecht en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze de maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage.

Er zijn ook Zijdelingssectionaaldeuren


Openslaande garagedeuren

Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren.


Individueel bedieningscomfort

Bedien uw garagedeuropener met componenten van Hormann. Voor buitenbediening bijvoorbeeld: de contactsleutelschakelaar of de draadloze codeschakelaar. De vingerscan type FFL 12 is het aller modernste op het gebied van buitenbesturing. Voor binnen bediening zijn talloze mogelijkheden beschikbaar, zoals: een verlichte drukknopschakelaar, radiografische schakelaar en dergelijke. Een groot scala handzenders maken het bedieningscomfort uitermate gemakkelijk!   

Betrouwbare uitschakelautomaat

Met de betrouwbare uitschakelautomaat stopt de deur onmiddellijk bij hindernissen. Voor nog meer bescherming en veiligheid bevelen wij de montage van een fotocel aan.